Meny Stäng

Försäkra Audi

Om du har eller ska skaffa en Audi, vet du säkert att det är en mycket högkvalitativ bil du har eller kommer att få. Det är därför viktigt att värna om kvaliteten på bilen på alla sätt, inklusive när det gäller den bilförsäkring du skaffar till bilen. Just därför väljer allt fler Audi ägare att skaffa en särskild Audi märkesförsäkring till bilen när det är dags att försäkra den.

Vad innebär då en Audi märkesförsäkring?

En Audi märkesförsäkring har tagits fram av Audi själva, i samarbete med ett försäkringsbolag, If Skadeförsäkring. Detta innebär att man tagit hänsyn till alla speciella egenskaper som Audi har, samt att man även gjort det möjligt för den som har försäkringen att få hjälp av särskilda, speciella Audi auktoriserade verkstäder om det skulle hända något. Alla mekaniker som hanterar din Audi kommer då att vara specialutbildade på just detta märke, och skulle några av delarna behöva bytas ut, är det även äkta Audi originaldelar du kommer att få isatta i bilen. Detta gör att din Audi bibehåller sitt värde och kommer att fortsätta fungera som det är tänkt, något som förstås många Audi ägare uppskattar.

Försäkringsbolag för att försäkra din Audi:

Moderna
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • Moderna Försäkringar
  • Trafikförsäkring 2000 kr.
  • Halvförsäkring 1500 kr.
  • Helförsäkring från 3500 kr.
 • Prisvärd bilförsäkring för dina behov.
ICA
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • ICA Försäkringar
  • Utan extra kostnad: Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som är helt utan självrisk.
  • Bonus: Hela försäkringskostnaden som ICA-bonus för dig med ICAs kort.
 • Bra och trygg bilförsäkring.
PayDrive
Paydrive bilförsäkring
 • PayDrive
 • Med Paydrive går priset ner till minimum när bilen står parkerad. När du är ute och kör påverkar du premien genom din körstil. Om du inte alltid kör för fort behåller du ditt låga instegspris.
 • Bilförsäkring baserad på mil och körstil.

Även när en skada inträffar, får du hjälp med väldigt snabb skadehantering. Och du blir garanterad att få tala med någon som är expert på just Audibilar. Detta kan vara skönt när man ändå är stressad och vill få saker ordnade snabbt.

Är detta de enda fördelarna med en Audi märkesförsäkring?

Nej, just det här med att man får vissa förmåner förknippade till själva bilmärket Audi är inte den enda anledningen till att allt fler Audi ägare väljer att försäkra Audi med hjälp av märkesförsäkringen. Istället är denna bilförsäkring väldigt förmånlig även på andra vis.

Bland annat får man högre ersättning vid totalskada av bilen, och full ersättning ges även för all fabriksmonterad utrustning, vilket inte är något man alltid kan räkna med annars. Man får även en sänkt självrisk om man skulle råka ut för en skada som ersätts av vagnskadegarantin.

Vad ingår då i denna märkesförsäkring?

Det kan du faktiskt välja själv, eftersom man med denna märkesförsäkring kan välja omfattning på försäkringen själv. Vill du ha enbart trafikförsäkringen, går det bra, vill du däremot ha en halvförsäkring, går även detta att ordna. Det samma gäller om du skulle bestämma dig för att en helförsäkring är det bästa valet för dig.

Recension:

Försäkra Audi
Betygsatt av: FörsäkraBilen.se
Betyg: 4.6/5

Var kan man läsa mer om denna märkesförsäkring?

Audi och If Skadeförsäkring har satt ihop en hemsida för försäkringen, där du kan läsa allt du behöver veta om den, inklusive läsa försäkringsvillkoren och beräkna vad du skulle få för försäkringspremie på din Audi försäkring. Vi rekommenderar därför att du går in på denna hemsida för att ta reda på mer om försäkringen.