Meny Stäng

Försäkra Chrysler

Numera är det allt vanligare att man väljer att teckna en märkesspecifik bilförsäkring, eftersom detta innebär att man får en bilförsäkring som i större utsträckning än andra bilförsäkringar är anpassad till det bilmärke man har. Med en märkesbilförsäkring blir man ofta även garanterad att bilen alltid blir inlämnad på en auktoriserad bilverkstad för just det märke det gäller, samt att endast originaldelar används när något behöver bytas ut. För alla bilmärken finns det dock inte bilmärkesförsäkringar, men för allt fler finns det det idag.

Ett bilmärke som många tror att det inte finns en egen försäkring för är Chrysler, vilket gör att många Chrysler ägare med automatik tecknar en märkeslös Chryslerförsäkring. Men det finns faktiskt en specifik Chrysler bilförsäkring. Denna försäkring är dock inte framtagen tillsammans med If Skadeförsäkring eller Folksam, som har många andra bilmärkesförsäkringar, utan med Trygg-Hansa, som har färre märkesförsäkringar för bilar, vilket gör att många missar försäkringen. Detta innebär dock inte på något vis att denna Chrysler försäkring är sämre än de andra märkesförsäkringarna på något vis. Istället är det en väldigt förmånlig försäkring, av flera olika skäl.

Bland annat garanteras du att din bil repareras på märkesverkstäder för Chrysler, med Chrysler originaldelar om det händer något. Försäkringen ingår dessutom med automatik under en viss tid om du köper din Chrysler av en auktoriserad Chrysler-handlare.

Du kan även försäkra din Chrysler här:

Moderna
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • Moderna Försäkringar
  • Trafikförsäkring 2000 kr.
  • Halvförsäkring 1500 kr.
  • Helförsäkring från 3500 kr.
 • Prisvärd bilförsäkring för dina behov.
ICA
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • ICA Försäkringar
  • Utan extra kostnad: Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som är helt utan självrisk.
  • Bonus: Hela försäkringskostnaden som ICA-bonus för dig med ICAs kort.
 • Bra och trygg bilförsäkring.
PayDrive
Paydrive bilförsäkring
 • PayDrive
 • Med Paydrive går priset ner till minimum när bilen står parkerad. När du är ute och kör påverkar du premien genom din körstil. Om du inte alltid kör för fort behåller du ditt låga instegspris.
 • Bilförsäkring baserad på mil och körstil.

Skulle du råka ut för en olycka och tycker att detta är jobbigt har du även rätt att få hjälp med att hantera dessa känslor, av en psykolog eller terapeut.

Skulle det vara så illa att din Chrysler totalförstörs, har du dessutom rätt att få 125 % av marknadsvärdet i ersättning.

Dessutom är denna försäkring väldigt prisvärd i förhållande till många av konkurrenternas motsvarande försäkringar. Även av kostnadsskäl kan det därför vara värt att teckna just denna försäkring.

Det är med andra ord att rekommendera för alla Chryslerägare att ta en titt på denna försäkring när man ska försäkra Chryslerbilar. Många blir positivt överraskade över hur mycket mer man kan få med hjälp av denna bilförsäkring!

Recension:

Försäkra Chrysler
Betygsatt av: FörsäkraBilen.se
Betyg: 4.5/5

Du hittar all information du behöver för att avgöra om denna Chryslerförsäkring passar dig eller inte på Trygg-Hansas speciella hemsida för försäkringen.