Meny Stäng

Försäkra Opel

Om du har en Opel, bör du se till att försäkra den på bästa sätt. Föga överraskande är ett bra alternativ för att göra detta den officiella Opel märkesförsäkring som Opel själva varit med om att ta fram, tillsammans med If Skadeförsäkring, ett av de största och mest kända försäkringsbolagen i Sverige, som även är försäkringsgivare för försäkringen.

Varför är då den officella Opel märkesförsäkringen så bra?

Har du den officiella Opel märkesförsäkringen kommer inga andra än erfarna, auktoriserade mekaniker på märkesverkstäder för Opel att utföra olika reparationer på din bil. Dessutom kommer endast äkta Opel originaldelar att användas när detta görs. Detta gör att din Opels andrahandsvärde bevaras i större grad än annars.

Försäkra din Opel hos försäkringsbolag online:

Moderna
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • Moderna Försäkringar
  • Trafikförsäkring 2000 kr.
  • Halvförsäkring 1500 kr.
  • Helförsäkring från 3500 kr.
 • Prisvärd bilförsäkring för dina behov.
ICA
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • ICA Försäkringar
  • Utan extra kostnad: Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som är helt utan självrisk.
  • Bonus: Hela försäkringskostnaden som ICA-bonus för dig med ICAs kort.
 • Bra och trygg bilförsäkring.
PayDrive
Paydrive bilförsäkring
 • PayDrive
 • Med Paydrive går priset ner till minimum när bilen står parkerad. När du är ute och kör påverkar du premien genom din körstil. Om du inte alltid kör för fort behåller du ditt låga instegspris.
 • Bilförsäkring baserad på mil och körstil.

Dessutom är försäkringsvillkoren och ersättningsnivåerna på denna försäkring väldigt generösa, du får mer ut på försäkringen när det väl händer något, helt enkelt. Bland annat ersätts t.ex. däck, fabriksmonterad utrustning och annat utan någon övre max. gräns, vilket är ovanligt. Skulle det gå så illa att din Opel totalförstörs, har du även rätt till en helt ny Opel, eller 120 % av marknadsvärdet enligt försäkringen. Detta är väldigt förmånligt, men bara två exempel på hur denna Opel märkesförsäkring är mer förmånlig än många andra bilförsäkringar.

Viktigt att känna till är även att Opels egen bilförsäkring faktiskt är väldigt prisvärd. Jämför man denna försäkrings försäkringspremier med andra bnilförsäkringars, märker man nämligen snart att de är väldigt låga. Den som har ett Opelkort kan dessutom betala för försäkringen räntefritt och få bonus på den!

Anledningarna till att allt fler Opel ägare väljer att försäkra Opel med just denna försäkring är med andra ord väldigt många. Vi rekommenderar därför alla som ska försäkra Opel att ta en titt på denna märkesförsäkring, för att se om den inte kan passa de egna behoven. I väldigt många fall kommer man nämligen fram till att så är fallet.

Recension:

Försäkra Opel
Betygsatt av: FörsäkraBilen.se
Betyg: 4.8/5

Hur hittar man mer information om försäkringen och ser vad den kommer att kosta just mig?

Opel har tillsammans med If Skadeförsäkring, som alltså är försäkringsgivaren i detta fall, tagit fram en egen hemsida för denna försäkring. Där hittar du all information du behöver för att jämföra Opels officiella märkesförsäkring med andra bilförsäkringar grundligt. Du kan även beräkna den premie du skulle få betala för försäkringen på denna hemsida, läsa villkoren samt ansöka om försäkringen på hemsidan om du vill det. Att gå in där är därför en bra början för alla som vill försöka avgöra om den officiella märkesförsäkringen för Opel är något för dem eller inte!